• The Amnesty Fund

  Året var 1966. De välkända skådespelarna och komikerna Hasse Alfredson och Tage Danielsson var aktiva inom Amnesty International och ville göra skillnad. De skapade revyn ”Åh vilken härlig fred” och använde intäkterna som startskott för Stiftelsen Svenska Amnestyfonden. Idag arbetar Amnestyfonden med bistånd, inom ramarna för Amnesty Internationals åtaganden. Det innebär bland annat att vi har möjlighet att stödja individer och organisationer som försvarar mänskliga rättigheter - och se till att personer som blir hotade till livet kan få hjälp att fly till en säker plats. Vi ser till att personer som gripits eller fängslats utan laglig grund får den rättshjälp de behöver och vi kan hjälpa personer som utsatts för tortyr med rehabilitering. Det unika med fonden är att den drivs av Amnest...

  published: 26 Jan 2017
 • Okorocha Approves N2bn Amnesty Fund

  For more information log on to http://www.channelstv.com

  published: 17 Jan 2017
 • Amnesty International - Ginetta Sagan Fund

  Produced for Amnesty International, to generate support for the Ginetta Sagan Fund and the Human Rights Award. "Ginetta Sagan's name is synonymous with the fight for human rights around the world. She represents to all the triumph of the human spirit over tyranny." Bill Clinton http://tinyurl.com/lzj53b

  published: 05 Aug 2009
 • Blackburn Works to Stop Amnesty, Fund Government

  Congressman Marsha Blackburn joins Lou Dobbs on Fox Business to discuss House Republican efforts to fund the government while blocking the President's executive amnesty. (December 1, 2014)

  published: 02 Dec 2014
 • Raporti i Amnesty International për Shqipërinë - News, Lajme - Vizion Plus

  http://www.vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ndonëse është shënuar një progres i lehte, te drejtat e njeriut ne Shqipëri vazhdojnë të mbeten sfidë për qeverinë Rama. Raporti vjetor i Amnesty International veçon dhunën ne familje si një fenomen shqetësues, ku mbijetuesit e saj rralle përfitojnë nga drejtësia. Personat e përfshirë ne raste torture apo keqtrajtimi vijojnë te mos ndëshkohen, ndërsa aksesi për strehim për njerëzit që jetojnë në varfëri, përfshirë romët mbetet i kufizuar, pavarësisht zotimeve të qeverisë. Raporti merr ne shqyrtim disa raste konkrete, si ai biznesmenit shqiptar nga Maqedonia, Remzi Hoxha, i zhdukur ne vitin 1995 nga agjentët e sigurimit shtetëror. Vendndodhja e trupit te tij nuk i’u tregua të birit, pavarësisht nga d...

  published: 25 Feb 2015
 • obama won't fund DHS if congress blocks funding for amnesty

  JMHO............

  published: 31 Dec 2014
 • Vdekja e Ilia Karelit, Amnesty: Policia greke racizëm e dhunë në burgje

  Organizata e njohur e të drejtave të njeriut Amnesty International, thotë se në policinë greke ka zënë rrënjë prej kohësh një kulturë e mosndëshkimit, racizmit dhe dhunës. Amnesty International sjell në vëmendje edhe vdekjen e emigrantit shqiptar Ilia Kareli në burgun e Nigritas në fund të marsit. "Në fund të muajit mars 2014 policia në burgun Nigrita të Greqisë së veriut, rrahu për vdekje një të burgosur në qeli. Autopsia zbuloi se ishte rrahur për vdekje në shputat e këmbëve dhe në gjoks dhe se kishte djegie në duar," thuhet në deklaratën për shtyp të publikuar sot në faqen zyrtare të kësaj organizate. Raporti i Amnesty International, "Një ligj për vetveten: Kultura e abuzimit dhe mosndëshkimi në policinë greke" vë në dukje shkeljet e shumta dhe të vazhdueshme të të drejtave të njeriut n...

  published: 03 Apr 2014
 • "The Largest [Immigrant] Legalization Program In U.S. History"

  A group called National Immigration Forum Action Fund would like to remind Republicans who their granddaddy is: Ronald Reagan. It seems the Republican idol was more kind to immigrants than the current GOP clown car. Cenk Uygur, host of the The Young Turks, breaks it down. Tell us what you think in the comment section below. "Timed to this week’s Republican presidential debate, a pro-immigration group will run a television ad that juxtaposes Ronald Reagan’s upbeat tone in welcoming people to the United States against the words of the current party candidates. The ad from the National Immigration Forum Action Fund will cost roughly three-quarters of a million dollars, according to a news release from the group. It will run primarily on CNN, which is hosting the presidential debate on Wedne...

  published: 15 Sep 2015
 • Beware efforts designed to sell amnesty plans as "tough on illegals" and "not amnesty."

  Pro-amnesty activists, businesses and politicians know that voters are against amnesty and that Americans want illegal aliens deported. That's why pro-amnesty activists have to fund ads decided to deceive voters, especially conservative voters, and portray amnesty sell-out plans (which often include so-called "special pathways to legalization for the undocumented") as being "tough on illegals" and "not amnesty." Note the tough-sounding voiceover used in the ad. It is a scam! Also beware of any talk about the need to "be compassionate" rather than deport and enforce the law. It is time to be compassionate to Americans hurt by the illegal alien invasion and deport those who are here illegally. Enough is enough. Time to stop putting illegals above Americans.

  published: 28 Feb 2017
 • OJK To Monitor Repatriated Funds In Tax Amnesty Program

  The Financial Services Authority says it will monitor transfers of repatriated fund in tax amnesty program. OJK Commissioner Board Chairman, Muliaman Hadad, says OJK and Tax Directorate General will ensure the repatriated fund will not be parked again abroad

  published: 05 Apr 2017
 • AMNESTY INTERNATIONAL KERKON QE TI JEPET FUND DHUNES SHTETERORE NE SIRI LAJM

  7NEWS - kanal informativ Shqiptar - Tring TV https://www.7news.tring.tv https://www.facebook.com/Tringnews7 https://www.youtube.com/TringNews7 Kanali informativ i Platformes Shqiptare Televizive dixhitale Tring TV. Lajmet më të fundit vijnë tek ju në kohë rekord, nga gazetarët tanë në terren 24 orë gjatë 7 ditëve të javës.

  published: 23 Sep 2015
 • Amnesty International: Did $1 Billion Worth of Lost U.S. Weapons End Up in the Hands of ISIS?

  https://democracynow.org - A newly declassified Pentagon audit shows the U.S. Army failed to keep track of more than $1 billion worth of weapons and military equipment sent to Iraq and Kuwait, including tens of thousands of assault rifles and hundreds of armored vehicles. The audit found improper record-keeping, including duplicated spreadsheets, handwritten receipts and a lack of a central database to track the transfers. Some of the weapons have been tracked down In Iraq, says our guest Patrick Wilcken, Amnesty International’s arms control and human rights researcher. "It’s very difficult to actually track individual weapons, but we have been looking at a lot of images and films of Islamic State deploying weapons and also the Shia militias that are now grouped under the Popular Mobiliza...

  published: 31 May 2017
 • Total Impact Live - Life's A Game Acoustic Bloxham Church - Amnesty International Fundraiser

  Original Acoustic Performance of Total Impact's Life a Game!! At Bloxham Church - Amnesty international Fund Raiser

  published: 06 Feb 2012
 • The Great Divider Cuts Vets Funding to Fund Amnesty

  http://conservativefrontline.com/obama-cuts-funding-vets-gives-free-cash-amnesty-granted-illegals/

  published: 21 Nov 2014
 • Levin: Republican's Budget to Fund Amnesty and ObamacareTax

  Well, not only did it not take them long to start breaking their campaign promises, but this proposed budget was probably in the works during the campaign, so they lied DAY ONE about their promises.

  published: 03 Dec 2014
 • Crazy Leaders Amnesty International Commercial

  published: 30 Jun 2013
The Amnesty Fund

The Amnesty Fund

 • Order:
 • Duration: 1:26
 • Updated: 26 Jan 2017
 • views: 17
videos
Året var 1966. De välkända skådespelarna och komikerna Hasse Alfredson och Tage Danielsson var aktiva inom Amnesty International och ville göra skillnad. De skapade revyn ”Åh vilken härlig fred” och använde intäkterna som startskott för Stiftelsen Svenska Amnestyfonden. Idag arbetar Amnestyfonden med bistånd, inom ramarna för Amnesty Internationals åtaganden. Det innebär bland annat att vi har möjlighet att stödja individer och organisationer som försvarar mänskliga rättigheter - och se till att personer som blir hotade till livet kan få hjälp att fly till en säker plats. Vi ser till att personer som gripits eller fängslats utan laglig grund får den rättshjälp de behöver och vi kan hjälpa personer som utsatts för tortyr med rehabilitering. Det unika med fonden är att den drivs av Amnestys medlemspengar, vilket betyder att insatser kan genomföras med bara några timmars varsel - och en evakuering kan ske inom 24 timmar. Tillsammans med produktionsbolaget ABLE Film har Amnestyfonden tagit fram en film som illustrerar fondens arbete i form av ett individfall som utspelar sig i Afghanistan.
https://wn.com/The_Amnesty_Fund
Okorocha Approves N2bn Amnesty Fund

Okorocha Approves N2bn Amnesty Fund

 • Order:
 • Duration: 1:33
 • Updated: 17 Jan 2017
 • views: 368
videos
For more information log on to http://www.channelstv.com
https://wn.com/Okorocha_Approves_N2Bn_Amnesty_Fund
Amnesty International - Ginetta Sagan Fund

Amnesty International - Ginetta Sagan Fund

 • Order:
 • Duration: 9:43
 • Updated: 05 Aug 2009
 • views: 457
videos
Produced for Amnesty International, to generate support for the Ginetta Sagan Fund and the Human Rights Award. "Ginetta Sagan's name is synonymous with the fight for human rights around the world. She represents to all the triumph of the human spirit over tyranny." Bill Clinton http://tinyurl.com/lzj53b
https://wn.com/Amnesty_International_Ginetta_Sagan_Fund
Blackburn Works to Stop Amnesty, Fund Government

Blackburn Works to Stop Amnesty, Fund Government

 • Order:
 • Duration: 7:02
 • Updated: 02 Dec 2014
 • views: 56
videos
Congressman Marsha Blackburn joins Lou Dobbs on Fox Business to discuss House Republican efforts to fund the government while blocking the President's executive amnesty. (December 1, 2014)
https://wn.com/Blackburn_Works_To_Stop_Amnesty,_Fund_Government
Raporti i Amnesty International për Shqipërinë - News, Lajme - Vizion Plus

Raporti i Amnesty International për Shqipërinë - News, Lajme - Vizion Plus

 • Order:
 • Duration: 1:56
 • Updated: 25 Feb 2015
 • views: 219
videos
http://www.vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ndonëse është shënuar një progres i lehte, te drejtat e njeriut ne Shqipëri vazhdojnë të mbeten sfidë për qeverinë Rama. Raporti vjetor i Amnesty International veçon dhunën ne familje si një fenomen shqetësues, ku mbijetuesit e saj rralle përfitojnë nga drejtësia. Personat e përfshirë ne raste torture apo keqtrajtimi vijojnë te mos ndëshkohen, ndërsa aksesi për strehim për njerëzit që jetojnë në varfëri, përfshirë romët mbetet i kufizuar, pavarësisht zotimeve të qeverisë. Raporti merr ne shqyrtim disa raste konkrete, si ai biznesmenit shqiptar nga Maqedonia, Remzi Hoxha, i zhdukur ne vitin 1995 nga agjentët e sigurimit shtetëror. Vendndodhja e trupit te tij nuk i’u tregua të birit, pavarësisht nga deklaratat e kryeministrit në vitin 2013 se vendndodhja e varrit të tij do të identifikohet. Ne tjetër rast është ai i Aleks Nikes, protestuesit të vrarë ne demonstratën e 21 janarit. Prokurorët shqyrtuan rastin e Aleks Nikës. Në muajin maj, oficerët e policisë të cilët dyshoheshin për keqtrajtimin e disa demonstruesve gjatë dhe pas protestave, u morën në pyetje. Në korrik, prokurori shtetëror ngriti akuza kundër ish-Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së dhe zëvendësit të tij për dështimin e arrestimit të gjashtë oficerëve të Gardës së Republikës të dyshuar së kanë shtënë kundër demonstruesve. Dhuna ndaj grave është një tjetër problem shqetësues. Procedurat penale jane te ngadalta dhe gjykatat shkelin afatet për shqyrtimin e urdhrave të mbrojtjes dhe dhënien e vendimeve. Nën presionin e Bashkimit Evropian, Shqipëria zhvilloi një strategji të re të menaxhimit të kufirit. Qindra emigrante të paligjshëm dhe refugjatë, janë arrestuar. Deri në fund të muajit shtator, mbi 12 mijë shqiptarë sipas raportit, kanë paraqitur kërkesa për strehim në vendet e unionit, duke paraqitur si shkak dhunën ne familje dhe diskriminimin ndaj komunitetit LGBT dhe romëve.Pavarësisht strategjisë se re te strehimit te Ministrisë se Zhvillimit Urban dhe Turizmit dhe Autoritetit Kombëtar te Strehimit, per strehimin e komunitetit rom dhe egjiptian është shënuar nje progres i vogël.
https://wn.com/Raporti_I_Amnesty_International_Për_Shqipërinë_News,_Lajme_Vizion_Plus
obama won't fund DHS if congress blocks funding for amnesty

obama won't fund DHS if congress blocks funding for amnesty

 • Order:
 • Duration: 5:07
 • Updated: 31 Dec 2014
 • views: 168
videos
JMHO............
https://wn.com/Obama_Won't_Fund_Dhs_If_Congress_Blocks_Funding_For_Amnesty
Vdekja e Ilia Karelit, Amnesty: Policia greke racizëm e dhunë në burgje

Vdekja e Ilia Karelit, Amnesty: Policia greke racizëm e dhunë në burgje

 • Order:
 • Duration: 1:41
 • Updated: 03 Apr 2014
 • views: 1052
videos
Organizata e njohur e të drejtave të njeriut Amnesty International, thotë se në policinë greke ka zënë rrënjë prej kohësh një kulturë e mosndëshkimit, racizmit dhe dhunës. Amnesty International sjell në vëmendje edhe vdekjen e emigrantit shqiptar Ilia Kareli në burgun e Nigritas në fund të marsit. "Në fund të muajit mars 2014 policia në burgun Nigrita të Greqisë së veriut, rrahu për vdekje një të burgosur në qeli. Autopsia zbuloi se ishte rrahur për vdekje në shputat e këmbëve dhe në gjoks dhe se kishte djegie në duar," thuhet në deklaratën për shtyp të publikuar sot në faqen zyrtare të kësaj organizate. Raporti i Amnesty International, "Një ligj për vetveten: Kultura e abuzimit dhe mosndëshkimi në policinë greke" vë në dukje shkeljet e shumta dhe të vazhdueshme të të drejtave të njeriut nga policia greke. Ky raport është pjesë e një investigimi që Amensty ka ndërmarrë për lidhjet mes policisë dhe ekstremistëve të Agimit të Artë Deri në dhjetorin e vitit të kaluar, thotë Amnesty International, rreth 50 vetë, duke përfshirë edhe udhëheqësin e Agimit të Artë, dy policë dhe pesë deputetë u arrestuan dhe ndaj tyre u ngrit padi me akuza nga vrasje deri te shpërthimet për të bërë shantazh. U zbulua se 10 oficerë policie kanë lidhje të drejtëpërdrejtë me anëtarët e Agimit të Artë. Investigimi vëren se në tre vitet e fundit, ka pasur një shkallëzim dramatik të sulmeve me motiv urrejtjen kundër kundër refugjatëve dhe migrantëve. Krime të urrejtjes janë regjistruar edhe kundër komunitetit rom dhe komunitetit LGBTI. Amnesty nënvizon se përfaqësuesit e ligjit kanë dështuar të parandalojnë sulme të tilla ose të hetojnë motivin e urrejtjes.
https://wn.com/Vdekja_E_Ilia_Karelit,_Amnesty_Policia_Greke_Racizëm_E_Dhunë_Në_Burgje
"The Largest [Immigrant] Legalization Program In U.S. History"

"The Largest [Immigrant] Legalization Program In U.S. History"

 • Order:
 • Duration: 4:16
 • Updated: 15 Sep 2015
 • views: 72276
videos
A group called National Immigration Forum Action Fund would like to remind Republicans who their granddaddy is: Ronald Reagan. It seems the Republican idol was more kind to immigrants than the current GOP clown car. Cenk Uygur, host of the The Young Turks, breaks it down. Tell us what you think in the comment section below. "Timed to this week’s Republican presidential debate, a pro-immigration group will run a television ad that juxtaposes Ronald Reagan’s upbeat tone in welcoming people to the United States against the words of the current party candidates. The ad from the National Immigration Forum Action Fund will cost roughly three-quarters of a million dollars, according to a news release from the group. It will run primarily on CNN, which is hosting the presidential debate on Wednesday at the Ronald Reagan Presidential Library in California, but also on Fox News and MSNBC.”* Read more here: http://www.nytimes.com/politics/first-draft/2015/09/13/ad-contrasts-ronald-reagans-views-with-republicans-words-on-immigration/ ********** The Young Turks September 14, 2015 Hour 1 https://www.youtube.com/playlist?list=PLTpcK80irdQh8Iwxxihb00uwczktxJKst Actually, Being A Cop Has Never Been Safer https://www.youtube.com/watch?v=G8PA0BFZDNw&list=PLTpcK80irdQh8Iwxxihb00uwczktxJKst&index=1 "The Largest [Immigrant] Legalization Program In U.S. History" https://www.youtube.com/watch?v=5_3-QZu1q0Q&list=PLTpcK80irdQh8Iwxxihb00uwczktxJKst&index=2 Florida Gun Shop Owner Still Cashing In On Islamophobia https://www.youtube.com/watch?v=dIQI2fEKr2E&list=PLTpcK80irdQh8Iwxxihb00uwczktxJKst&index=3 Is Saudi Arabia Ethnic Cleansing Yemen's Shiites? https://www.youtube.com/watch?v=YbNVxsSwTII&list=PLTpcK80irdQh8Iwxxihb00uwczktxJKst&index=4 Australia Changes Prime Ministers Out of the Blue. Again. https://www.youtube.com/watch?v=ipdFbtFVe7o&list=PLTpcK80irdQh8Iwxxihb00uwczktxJKst&index=5 Voodoo Leader Max Beauvoir Dies In Haiti At 79 https://www.youtube.com/watch?v=Ucre5c9pn68&list=PLTpcK80irdQh8Iwxxihb00uwczktxJKst&index=6 ********** The Largest Online News Show in the World. Hosted by Cenk Uygur and Ana Kasparian. LIVE STREAMING weekdays 6-8pm ET. Young Turk (n), 1. Young progressive or insurgent member of an institution, movement, or political party. 2. Young person who rebels against authority or societal expectations. (American Heritage Dictionary) ********** Get The Young Turks Mobile App Today! Download the iOS version here: https://itunes.apple.com/us/app/the-young-turks/id412793195?ls=1&mt=8 Download the Android version here: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tyt
https://wn.com/The_Largest_Immigrant_Legalization_Program_In_U.S._History
Beware efforts designed to sell amnesty plans as "tough on illegals" and "not amnesty."

Beware efforts designed to sell amnesty plans as "tough on illegals" and "not amnesty."

 • Order:
 • Duration: 1:01
 • Updated: 28 Feb 2017
 • views: 10
videos
Pro-amnesty activists, businesses and politicians know that voters are against amnesty and that Americans want illegal aliens deported. That's why pro-amnesty activists have to fund ads decided to deceive voters, especially conservative voters, and portray amnesty sell-out plans (which often include so-called "special pathways to legalization for the undocumented") as being "tough on illegals" and "not amnesty." Note the tough-sounding voiceover used in the ad. It is a scam! Also beware of any talk about the need to "be compassionate" rather than deport and enforce the law. It is time to be compassionate to Americans hurt by the illegal alien invasion and deport those who are here illegally. Enough is enough. Time to stop putting illegals above Americans.
https://wn.com/Beware_Efforts_Designed_To_Sell_Amnesty_Plans_As_Tough_On_Illegals_And_Not_Amnesty.
OJK To Monitor Repatriated Funds In Tax Amnesty Program

OJK To Monitor Repatriated Funds In Tax Amnesty Program

 • Order:
 • Duration: 1:40
 • Updated: 05 Apr 2017
 • views: 11
videos
The Financial Services Authority says it will monitor transfers of repatriated fund in tax amnesty program. OJK Commissioner Board Chairman, Muliaman Hadad, says OJK and Tax Directorate General will ensure the repatriated fund will not be parked again abroad
https://wn.com/Ojk_To_Monitor_Repatriated_Funds_In_Tax_Amnesty_Program
AMNESTY INTERNATIONAL KERKON QE TI JEPET FUND DHUNES SHTETERORE NE SIRI LAJM

AMNESTY INTERNATIONAL KERKON QE TI JEPET FUND DHUNES SHTETERORE NE SIRI LAJM

 • Order:
 • Duration: 1:20
 • Updated: 23 Sep 2015
 • views: 5
videos
7NEWS - kanal informativ Shqiptar - Tring TV https://www.7news.tring.tv https://www.facebook.com/Tringnews7 https://www.youtube.com/TringNews7 Kanali informativ i Platformes Shqiptare Televizive dixhitale Tring TV. Lajmet më të fundit vijnë tek ju në kohë rekord, nga gazetarët tanë në terren 24 orë gjatë 7 ditëve të javës.
https://wn.com/Amnesty_International_Kerkon_Qe_Ti_Jepet_Fund_Dhunes_Shteterore_Ne_Siri_Lajm
Amnesty International: Did $1 Billion Worth of Lost U.S. Weapons End Up in the Hands of ISIS?

Amnesty International: Did $1 Billion Worth of Lost U.S. Weapons End Up in the Hands of ISIS?

 • Order:
 • Duration: 9:40
 • Updated: 31 May 2017
 • views: 4841
videos
https://democracynow.org - A newly declassified Pentagon audit shows the U.S. Army failed to keep track of more than $1 billion worth of weapons and military equipment sent to Iraq and Kuwait, including tens of thousands of assault rifles and hundreds of armored vehicles. The audit found improper record-keeping, including duplicated spreadsheets, handwritten receipts and a lack of a central database to track the transfers. Some of the weapons have been tracked down In Iraq, says our guest Patrick Wilcken, Amnesty International’s arms control and human rights researcher. "It’s very difficult to actually track individual weapons, but we have been looking at a lot of images and films of Islamic State deploying weapons and also the Shia militias that are now grouped under the Popular Mobilization Units," Wilcken says. "We have looked at what type of weapons that they are deploying, and they’re deploying weapons from all over the world, including fairly recently produced U.S. weapons." Democracy Now! is an independent global news hour that airs weekdays on nearly 1,400 TV and radio stations Monday through Friday. Watch our livestream 8-9AM ET: https://democracynow.org Please consider supporting independent media by making a donation to Democracy Now! today: https://democracynow.org/donate FOLLOW DEMOCRACY NOW! ONLINE: Facebook: http://facebook.com/democracynow Twitter: https://twitter.com/democracynow YouTube: http://youtube.com/democracynow SoundCloud: http://soundcloud.com/democracynow Daily Email: https://democracynow.org/subscribe Google+: https://plus.google.com/+DemocracyNow Instagram: http://instagram.com/democracynow Tumblr: http://democracynow.tumblr.com Pinterest: http://pinterest.com/democracynow iTunes: https://itunes.apple.com/podcast/democracy-now!-audio/id73802554 TuneIn: http://tunein.com/radio/Democracy-Now-p90/ Stitcher Radio: http://www.stitcher.com/podcast/democracy-now
https://wn.com/Amnesty_International_Did_1_Billion_Worth_Of_Lost_U.S._Weapons_End_Up_In_The_Hands_Of_Isis
Total Impact Live - Life's A Game Acoustic Bloxham Church - Amnesty International Fundraiser

Total Impact Live - Life's A Game Acoustic Bloxham Church - Amnesty International Fundraiser

 • Order:
 • Duration: 4:28
 • Updated: 06 Feb 2012
 • views: 121
videos https://wn.com/Total_Impact_Live_Life's_A_Game_Acoustic_Bloxham_Church_Amnesty_International_Fundraiser
The Great Divider Cuts Vets Funding to Fund Amnesty

The Great Divider Cuts Vets Funding to Fund Amnesty

 • Order:
 • Duration: 4:37
 • Updated: 21 Nov 2014
 • views: 79
videos
http://conservativefrontline.com/obama-cuts-funding-vets-gives-free-cash-amnesty-granted-illegals/
https://wn.com/The_Great_Divider_Cuts_Vets_Funding_To_Fund_Amnesty
Levin: Republican's Budget to Fund Amnesty and ObamacareTax

Levin: Republican's Budget to Fund Amnesty and ObamacareTax

 • Order:
 • Duration: 3:46
 • Updated: 03 Dec 2014
 • views: 12
videos
Well, not only did it not take them long to start breaking their campaign promises, but this proposed budget was probably in the works during the campaign, so they lied DAY ONE about their promises.
https://wn.com/Levin_Republican's_Budget_To_Fund_Amnesty_And_Obamacaretax
Crazy Leaders  Amnesty International Commercial

Crazy Leaders Amnesty International Commercial

 • Order:
 • Duration: 0:35
 • Updated: 30 Jun 2013
 • views: 4
videos
https://wn.com/Crazy_Leaders_Amnesty_International_Commercial
×